Rondleiding Wijnerij

Bent u benieuwd hoe druiven groeien in de kas? Of heeft u altijd al eens willen weten hoe drank wordt gemaakt? Een rondleiding bij Wijnerij de Belaeving geeft antwoord op uw vragen. Wij laten onze wijngaard onder glas, destilleerruimte en wijnkelder graag aan u zien. Gepassioneerd zullen wij u alle ins- en outs over het in eigen huis maken van dranken toelichten. Natuurlijk is het mogelijk uw rondleiding te combineren met een proeverij. Ook zeer geschikt voor teamuitjes, bedrijfsuitjes, vrienden dagen, familiedagen of vrijgezellenfeesten.

Neem contact op voor meer informatie of om een rondleiding in te plannen.

Data
Op dit moment zijn er geen data bekend.

Wijnproeverij

Bij de Belaeving zijn we trots op het feit dat we zelf onze eigen wijnen maken. Daarom organiseren we regelmatig wijnproeverijen, zodat we iedereen kunnen laten genieten van onze wijnen. Voor slechts €19,95 p.p. kunt u tijdens deze avonden de huisgemaakte wijnen proeven én smullen van heerlijke hapjes.
Onze wijnproeverijen zijn zeer geschikt voor familie, vrienden, partners of vriendinnen en staan garant voor een gezellige avond. Na afloop zijn de geproefde wijnen verkrijgbaar zodat u ook thuis, nog lekker kunt nagenieten van de huisgemaakte wijnen van de Belaeving!

Wilt u meer informatie? Of geeft u de voorkeur aan een wijnproeverij op een eigen gekozen datum, met uw eigen gezelschap? Neem dan vrijblijvend contact op.

Data
Op dit moment zijn er geen data bekend.